Vilkår og betingelser

Foretaksinformasjon
Org.nr: 920 732 941 MVA

Eplenikkers June Overå
Tjørvågvegen 158
6070 TJØRVÅG
post@eplenikkers.no

Eplenikkers.no er en liten bedrift med et lite, men godt utvalg av kvalitetstoffer og tilbehør, samt klær sydd og produsert av meg her på vakre Sunnmøre.

Priser
Alle priser er i norske kroner og vises inkludert merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto m.m. 

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Jeg ønsker å gi deg god hjelp for en vellykket handel! 

Leveranse
Vanligvis vil varene sendes fra oss innen et døgn eller to etter at ordren er mottatt. Dersom det er tomt for en vare vil du få en epost med tilbud om enten en erstattningsvare eller refusjon.

Frakt
Vi sender varene med Posten/PostNord 

Betaling
Varen betales når bestilling blir lagt inn. For faktura velg KLARNA faktura. 

Personopplysninger
Eplenikkers.no behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon
Når du handler hos Eplenikkers blir betalingen behandlet av Klarna/Stripe som er sikre elektroniske betalingsløsninger for Visa og MasterCard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk. 

Avbestilling
Dersom du ønsker å avbestille varene send en epost – så ordner vi det.

Reklamasjon
Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi Eplenikkers skriftlig melding (e-post) om at du vil påberope deg mangelen. Eplenikkers vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Angrerett
I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover.  Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angrerettsskjem, du vil da få tilbakeført det du har betalt. 

Angreretten gjelder ikke spesialbestillinger, metervarer klippet på mål og plagg sydd på bestilling ligger under denne kategorien.